Referencie

Ďakujeme za krásne svadobné fotky. Fotenie bolo zábavné a aj výlet do Súľova bol celkom dobrodružný. 😉 Sme radi že sme si ťa vybrali za fotografa a určite ta budeme odporúčať ostatným.​

Majka a Jarko

Sme veľmi radi, že sme si vybrali Slava na zachytenie nášho veľkého dňa. Slavo bol od začiatku veľmi ústretový a profesionálny, dokonca neváhal nám pomôcť aj s výzdobou sály. Fotografie na FB sú iba fakt maličká ukážka jeho umenia. 🙂 Sme veľmi spokojní s jeho prácou, máme toľko pekných fotografií, ktoré by sme si chceli vytlačiť na plátno vo veľkom formáte, bude ťažké sa rozhodnúť. Od nás novomanželov patrí Slavovi jedno veľké ĎAKUJEME!!!

Dominika a Matej

Rádi bychom ze srdce poděkovali za nafocení celé naší svatby. Fotografie jsou nádherné, zachycují dění, emoce, pocity, náladu, přičemž jsou krásně ostré, kompozice je úžasná a barvy jsou zcela přirozené. Radost pohledět! Ještě jednou velké díky. Už teď se těšíme na další společné zakázky.​

Lucka a Viliam

Vybrali sme si Dobroslava Grygara ako nášho svadobného fotografa a môžeme ho vrelo odporučiť ďalej. Svadba s ním bola veľmi príjemná, je profesionálny ako vo svojom vystupovaní, tak aj v práci. Je príjemný, nápomocný, milý a ochotný. Fotografie uložené na USB nám krásne zabalil do drevenej krabičky a k tomu pridal aj vytlačené fotky. Nakoľko sme fotenie v prírode v náš svadobný deň kvôli nepriaznivému počasiu nezrealizovali, navrhol nám alternatívny termín, čo bolo skvelé, nielen ako zážitok, ale aj ako pamiatka, čo sa týka spestrených fotiek. Veľmi pekne ďakujeme a želáme mnoho ďalších spokojných svadobčanov.

Karin a Adam

O mne

Ahojte,

priatelia ma volajú Slavo. Absolvoval som štúdium na Fakulte riadenia a informatiky UNIZA. Mojou záľubou je fotografovanie, ktoré už prerástlo do vášne. Bývam v Žiline, ale za dobrou fotkou neváham cestovať po celom Slovensku.

Z fotografických žánrov preferujem svadobnú, portrétnu a krajinkársku tvorbu. Na fotografiách dokumentujem životné okamihy priateľov, známych a klientov. S pomocou môjho fotografického videnia zachytávam to krásne, čo sa v našich životoch odohráva a rád vyvolávam v divákovi pozitívne emócie. Vo voľnom čase sa venujem turistike a pritom sa snažím zachytávať krásu slovenskej prírody. Najlepšie svetlo je obvykle pri východe a západe slnka a vďaka tomu sa fotografovanie stáva dobrodružstvom. Nočné pochody za fotkami, nocovanie na horách, to sú chvíle, pre ktoré sa to oplatí!

Kontakt

    Najnovšie príspevky do Blogu